DLL ładowany dynamicznie

0

Czy wie ktoś jak załadować DLL dynamicznie i wywołać:
1- procedure z parametrem
2- funkcje tak by coś pod nią podstawić
np. X := function Oblicz;

0

Ja wiem, ale mi sie nie chce pisac. Zajrzyj tu:
http://www.4programmers.net/delphi/dll.html--Pawel

Delphi6

0

to to ja czytałem ale tam nie ma funkcji ani procedur z parametrem

0

http://www.swissdelphicenter.ch/torry/showcode.php?id=950

chyba tam znajdziesz--Delphi 6
Pozdrowienia{hello} ,
Moderator Imperior

0

Sławek napisał:
to to ja czytałem ale tam nie ma funkcji ani procedur z parametrem

Na koncu jest rozdzial Parametry funkcji. Ciekawe o czym jest?? :[[ --Pawel

Delphi6

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0