Pomysł do admina a propos postow reklamowych jak ponizej.

0

Mozna zrobic cos takiego: post bedzie automatycznie usuwany, jesli ktos wprowani po kolei znaki, np.: http; lub www.... MA to naturalnie pewne mankamenty, ale nie zdradze ich na razie bo ci, ktorzy beda chcieli zamieslis spam, obejda zabezpieczenie i nic nie pomozesz...

--
Wirek
e-mail : [email protected];
[email protected].

0

A ja mam taki pomysl zeby wstawic blokade. To znaczy zeby dana osoba nie mogla napisac wiecej postow niz np. jeden na 10 minut. Zazwyczaj kazdy szanujacy sie forumowicz wklepie to co mu lezy na sercu w jeden post [za wyjatkiem kilku wyjatkow ;)].--sys:> logout....

0

Sheitar napisał:
jeden na 10 minut.

Co? Jeden na minute to rozumiem...

a co do blokady wg Wirka (http i http://www.4programmers.net/forum/index.php?action=show&id=10306m/index.php?action=show&id=10306 i podobne

--Pawel

Delphi6

0

No to naturalne, ale nie glupi pomysl nie?--Wirek
e-mail : [email protected];
[email protected].

0

A nie mozna porownywac tresci i tematow postow. Watpie zeby komus chcialoa sie pisac pare postow o tym samym w inny sposob. Ale jak to mowia POLAK POTRAFI wiec czy jest inna metoda niz usuniwecie tych postow--pozdrawiam PEDROS {hello}
Delphi6

0

pq napisał:

Co? Jeden na minute to rozumiem...

Tak pq wiem ze lubisz pisac duzo postow, ale mi tu chodzi o zakladanie nowych tematow, a nie opowiadanie na juz istniejace.

A co do blokady http i www.4programmers.net w odpowiedzi podac link np. do jakiegos komponentu czy zrodla czy cos to post ten zostanie usuniety? Czy tez powstanie baza danych lubianych/nie lubianych linkow na podstawie ktorych bedzie weryfikowane ze np. link www.4programmers.net jest dobry a np. www.***.pl zly? No w/g mnie to troche bezsensowne dzialanie.

--
sys:> logout....

0

Pedros napisał:
A nie mozna porownywac tresci i tematow postow. Watpie zeby komus chcialoa sie pisac pare postow o tym samym w inny sposob. Ale jak to mowia POLAK POTRAFI

Na pewno potrafi. Mysle, ze jak piszesz automat do wysylania postow (bo to nie bylo zrobione recznie, patrzcie na godziny), to nie problem zrobic, zeby sie kolejne posty nieco roznily.

Mysle, ze ograniczenie postow z jednego nicka/IP do 1/min byloby najsensowniejsze. Usuwanie http i www jest tez niezle, ale ktos moze zalewac forum postami nie reklamujacymi zadnej strony - ot, tak, z czystej zlosliwosci. :[[ :( --Pawel

Delphi6

0

Nie mozna blokowac postow z napisem www. i tak dalej bo np. ktos pisze posta i pyta sie czy np. dziala u kogos ten adres czy jakos tak lub ktos odpowie z adresem...
Trzeba cos innego wymyslec ;( :[[ ;( {glowa} --Pozdrowienia od SzPiEgA

0

Sheitar napisał:

&gt
&gtTak pq wiem ze lubisz pisac duzo postow,
:-) :-) :-)

ale mi tu chodzi o zakladanie nowych tematow, a nie opowiadanie na juz istniejace.
&gt

masz oczywscie racje, choc jakis zlosliwiec (bo trzeba byc przygotowanym tez na zlosliwcow, nie tylko na kreatywnych :[[ reklamiarzy) moze zaklocac forum wysyaljac np 100 odpowiedzi na jakis temat...

Pozdrowionka

PS. Szkoda, ze nie ma LKS-a, posprzatalby.
--Pawel

Delphi6

0

przybylem, zobaczylem, posprzatalem :)

do pq: nie wchodzilem na kanal bo jak tylko odpalilem kompa to zobaczylem co na forum sie dzieje i nie bylo czasu na wlaczanie Mirca :)
hehe usuwalem pojedynczo :)

---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

Hej to chyba nie jest najlepszy pomysl z usuwaniem postow w ktorych jest www lub http... Np jak ktos sie spyta o adresy stron gdzie mozna znalezc dobry kurs OpenGl to co?? Wszystkie odpowiedzi na jego posty beda usuwane :D A tak w ogÓle to moze ktos wie gdzie jest taki kurs??--Delphi 6, Pascal

----====Pozdrawiam @LL====----
------====== RFL ======------
--==[ [email protected] ]==--

0

No w sumie to nie chcialem blokowac calych postoo tylko np. zeby ten prog co to bedzie robil (jeshcze nie wiem jaki) wstawial np. gwiazdki... O to mi chodzilo przeciez wiadowmo ze nie ma sensu w blokowaniu calych postuf!!!--Wirek
e-mail : [email protected];
[email protected].

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1