InterBase

0

Czy ktoś wie gdzie można dowiedzieć się czegokolwiek na ten temat ? Jak je tworzyć jak się łaczyć z bazą itp. ???

===
prosze nie ort! tego tematu :(

0

Poszukaj na polskiej stronie Borlanda - arty, fora...

0

qrde no wlasnie tam nic nie ma co mogloby byc wspolne z delphi i interbase albo ja nie umiem szukac- chodzi mi o cos takiego jak "interbase dla delfinow" z heliona - opisane wszystko od podstaw

0

Zobacz http://www.bsc.com.pl
Opis (pdf) dołączony do chyba każdej dystrybucji Delphi czy Builder czy JBuilder jest ciekawy.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0