Koszyk

0

Jak zrobić aby po naciśnieciu napisu został wpisany jakiś tekst do objektu edit albo objektu typu memo (to z Delphi nie wiem jak to sie fachowo nazywa) i póżniej wysłać to za pomocą programu pocztowego jako treść pod określony adres?

Ma to być coś jakby dodaj do koszyka najlepiej w html'u lub skrypt Javy.
Żadne CGI itp.
I jak zrobic przegladanie takiego koszyka?

0

Oto moja funkcja przeznaczona dla forum, ale mozesz sobie ja przerobic wg wlasnego uznania.:

function tag(text) 
{       
    document.post_frm.value += text;        
   document.post_frm.focus();      
} 

Tu: twoj edit musi sie nazywac post_frm

0

Tak jak kolega powyżej napisał możesz dany produkt zapisać np. do pola tekstowego, lecz jesli chciałbyś przeglądac koszyk to już wiadomo iż musisz zrobić to na kilku plikach, a w JavieSript bedzie to trudniejsze do wykonania, ale możliwe.

Jest parę możliwości:

Możesz wykorzystać cooki.
Ramki
> może więcej :)

Tak, aby te zmienne gdzieś zachować, a potem to już chyba wiadomo :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1