Pomoc z navbarem MD+Bootstrap

0

Cześć,
Tworzę właśnie Front do mojej aplikacji webowej. Frontendowcem nie jestem, znam podstawy, a jako że chcę aby wygląd był prosty i ładny jak na dzisiejsze standardy, postanowiłem poszukać bibliotek z gotowymi komponentami.
Znalazłem https://propeller.in/

Zauważyłem fajny navbar, który chciałbym w swojej apce umieścić:
Znajduje się w sekcji: Navbar Collapsible with Sidebar
https://propeller.in/components/navbar.php

Niestety coś mi nie działa. Zaimportowałem CSS i JS i wygląda następująco(załącznik)

Co robię nie tak? Może czegoś nie zaimportowałem? Choć nie wiem czego ;(

<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
  <head>
    <meta charset="utf-8">
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <!-- The above 3 meta tags *must* come first in the head; any other head content must come *after* these tags -->
    <title>Propeller Basic HTML Template</title>

    <!-- Bootstrap css-->
	<link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.6/css/bootstrap.min.css">
   
   	<!--Google Icon Font-->
    <link href="http://fonts.googleapis.com/icon?family=Material+Icons" rel="stylesheet">
    
    <!-- Propeller css -->
    <link href="css/propeller.min.css" rel="stylesheet">
  </head>
  
  <body>
    <!-- Nav menu with side menu -->
<nav class="navbar navbar-inverse navbar-fixed-top pmd-navbar pmd-z-depth">
	<div class="container-fluid">
		<!-- Brand and toggle get grouped for better mobile display -->
		<div class="navbar-header">
		  <button class="pmd-ripple-effect navbar-toggle pmd-navbar-toggle" type="button">
			<span class="sr-only">Toggle navigation</span>
			<span class="icon-bar"></span>
			<span class="icon-bar"></span>
			<span class="icon-bar"></span>
		  </button>
		  <a href="javascript:void(0);" class="navbar-brand navbar-brand-custome">Brand</a>
		</div>
		<!-- Collect the nav links, forms, and other content for toggling -->
		<div id="bs-example-navbar-collapse-1" class="collapse navbar-collapse pmd-navbar-sidebar">
		  <div class="dropdown pmd-dropdown pmd-user-info pull-right">
			  <a href="javascript:void(0);" class="btn-user dropdown-toggle media" data-toggle="dropdown" data-sidebar="true" aria-expanded="false">
				  <div class="media-left">
					  <img src="http://propeller.in/assets/images/avatar-icon-40x40.png" width="40" height="40" alt="avatar">
				  </div>
				<div class="media-body media-middle">
					User
				</div>
				<div class="media-right media-middle">
					<i class="material-icons md-dark pmd-sm">more_vert</i>
				</div>
			  </a>
			  <ul class="dropdown-menu dropdown-menu-right" role="menu">
				<li><a href="javascript:void(0);">Edit Profile</a></li>
				<li><a href="javascript:void(0);">Logout</a></li>
			  </ul>
			</div>
		  <ul class="nav navbar-nav">
			<li><a class="pmd-ripple-effect" href="javascript:void(0);">Link <span class="sr-only">(current)</span></a></li>
			<li><a class="pmd-ripple-effect" href="javascript:void(0);">Link</a></li>
			<li class="dropdown pmd-dropdown">
			  <a data-toggle="dropdown" class="pmd-ripple-effect dropdown-toggle" data-sidebar="true" href="javascript:void(0);">Dropdown <span class="caret"></span></a>
			  <ul class="dropdown-menu">
				<li><a class="pmd-ripple-effect" href="javascript:void(0);">Action</a></li>
				<li><a class="pmd-ripple-effect" href="javascript:void(0);">Another action</a></li>
				<li><a class="pmd-ripple-effect" href="javascript:void(0);">Something else here</a></li>
				<li class="divider"></li>
				<li><a class="pmd-ripple-effect" href="javascript:void(0);">Separated link</a></li>
				<li class="divider"></li>
				<li><a class="pmd-ripple-effect" href="javascript:void(0);">One more separated link</a></li>
			  </ul>
			</li>
		  </ul>
		  <ul class="nav navbar-nav navbar-right">
			<li><a class="pmd-ripple-effect" href="javascript:void(0);">Link</a></li>
			<li class="dropdown pmd-dropdown">
			  <a aria-expanded="false" role="button" data-toggle="dropdown" data-sidebar="true" class="pmd-ripple-effect dropdown-toggle" href="javascript:void(0);">Dropdown <span class="caret"></span></a>
			  <ul role="menu" class="dropdown-menu dropdown-menu-right">
				<li><a class="pmd-ripple-effect" href="javascript:void(0);">Action</a></li>
				<li><a class="pmd-ripple-effect" href="javascript:void(0);">Another action</a></li>
				<li><a class="pmd-ripple-effect" href="javascript:void(0);">Something else here</a></li>
				<li class="divider"></li>
				<li><a class="pmd-ripple-effect" href="javascript:void(0);">Separated link</a></li>
			  </ul>
			</li>
		  </ul>
		</div><!-- /.navbar-collapse -->
	</div><!-- /.container-fluid -->
	<div class="pmd-sidebar-overlay"></div>
</nav>

    <!-- jQuery before Propeller.js -->
    <script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.3/jquery.min.js"></script>
	
    <!-- Include all compiled plugins (below), or include individual files as needed -->
	<script type="text/javascript" src="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.6/js/bootstrap.min.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/propeller.min.js"></script>
  </body>
</html>
0

Wrzuć kod np. tu: https://jsfiddle.net/

0
Kordoba napisał(a):

Niestety coś mi nie działa.

A co ci nie działa?

0

Nie dodałeś pliku z 17 linii.

<link href="propeller.min.css" rel="stylesheet">
0

Miałem chyba jakąś nieodpowiednią paczkę z plikami css i js pobraną z ich strony.
Niestety ale ich rozwiązania są zbugowane (chodzi o navbary). Po zmniejszeniu okna przeglądarki, i poklikaniu na dropdowny a następnie powróceniu do normalnej rozdzielczości, cały navbar się buguje. Dropdowny nie działają, opcje do wyboru znikają.

0
Kordoba napisał(a):

Miałem chyba jakąś nieodpowiednią paczkę z plikami css i js pobraną z ich strony.
Niestety ale ich rozwiązania są zbugowane (chodzi o navbary). Po zmniejszeniu okna przeglądarki, i poklikaniu na dropdowny a następnie powróceniu do normalnej rozdzielczości, cały navbar się buguje. Dropdowny nie działają, opcje do wyboru znikają.

zoba to: https://mdbootstrap.com/
są też darmowe wersje, firma z PL :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1