Przeniesienie na okreslona strona...

Odpowiedz Nowy wątek
Hex
2003-02-13 19:42
Hex

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 7 lat temu

0

Witam

Mam takie cos:

Pozostało 580 znaków

2003-02-13 20:00

Rejestracja: 18 lat temu

Ostatnio: 13 lat temu

0

to piszesz po prostu
header('Location: index.php');


Pozostało 580 znaków

2003-02-14 18:56

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 7 lat temu

0


$strona = "index.php";
header('Location: $strona');

Pozostało 580 znaków

2003-02-15 01:06

Rejestracja: 18 lat temu

Ostatnio: 13 lat temu

0


$strona = "index.php";
header('Location: $strona');

Mogą być tu problemy gdyż php nie kompiluje ponownie ciągu w nawiasach pojedyńczych. Dlatego lepiej zastosować łączenie lub ".

np.
header('Loaction: '.$stron);


Pozostało 580 znaków

Mac
2003-02-15 12:18
Mac

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 9 lat temu

0

to piszesz po prostu
header('Location: index.php');

Przecież w kodzie jest:


Jest echo(); przed headerem dlatego ten kod nie zadziała trzeba użyc:


:)


I root you...

Ostatnio zmodyfikowany: 01-01-1970 0:00 przez root

Pozostało 580 znaków

Hex
2003-02-16 10:44
Hex

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 7 lat temu

0

Mac, wyślesz mi caly, kompletny kod na e-mial`a??? [email protected], będę bardzo wdzięczny...

Pozostało 580 znaków

2003-02-16 17:01

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 2 lata temu

0

[b]ob_flush();[/b]

Chyba ob_start()


Life is just a dream, you know...
[Cowboy Bebop]

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0