Jak zrobić upload plików z progress barem

0

Interesuje mnie upload pliku na serwer z wykorzystaniem progress bara
paska postepu
probowalem juz rozne skrypty ajaxowe z google ale ciagle jakies bledy mi wyskakuja
i inne uberuplloadery
nawet jeden z wykorzystaniem JPSpana
ale niestety na serwerze mam php 4.4.0 i cos nie hula ale to podobno blad roznicy wersji itd

wiec moze mi ktos podeslac jakis wlasciwy skrypt
lub wskazowki jak to zrobic?

np jak odczytywac co jakis czas ile juz zostało wysłanego pliku na serwer?

pozdrawiam

0

był już taki temat na forum, poza tym naprawdę grom tego na google
jak naprawdę jakimś cudem ci nie będzie działać żaden to trochę poprzerabiaj no nie powinno być problemu albo wklej fragment który jest napisany na inną wersję i spróbuje się coś zrobić
przez samo php tego nie zrobisz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0