Szkolenia weekendowe

0

Jeśli nie masz czasu na szkolenia w tygodniu mamy na to rozwiązanie.
Już w październiku zaczynamy weekendowe zjazdy szkoleniowe!

Nasze pierwsze szkolenia w trybie zaocznym to:

  1. **Programista Oracle PL/SQL **
    Cena: 1499 zł /netto
    Termin: start od 18 października w Warszawie

  2. Administrator baz danych Oracle:
    Cena: 1499 zł/ netto
    Termin: start od 17 października w Warszawie

Konkretne terminy zjazdów znajdą Państwo na naszej stronie:
http://www.jsystems.pl/weekendowe.jsp

W celu zapisania się na szkolenie zapraszam do kontaktu:
[email protected] / [email protected]
tel. 22 299 53 69 / 733 908 205
Serdecznie zapraszamy

0

To ogłoszenie wygląda następująco:

Szkolenie:

  1. Konserwator powierzchni płaskich
    cena 0,00 zł
    Start: ASAP

Nic o planach szkolenia. Jakie punkty zostaną zrealizowane, człowiek ma wydać 1500 zł, a nawet nie ma informacji czego się nauczy.

1

Polecam szkolenia trwające null dni! :)

0

A może zerkniecie do konkurencji?

  • Gdzie jest informacja o wymaganych umiejętnościach "na wejściu"
  • Gdzie informacja o nabytych umiejętnościach (bo o odróżnieniu wiedza/umiejętności nie będę wspominał)
  • Gdzie informacja o celu/celach zajęć
  • Gdzie informacja o grupie docelowej
  • Gdzie informacja o środowisku systemowym (dla zajęć z programowania)
  • ...

Może warto zainteresować się ja HR'y/decydenci dokonują zakupów co? :-)

0

Mamy już październik a co za tym idzie? Już za dwa tygodnie startują nasze szkolenia weekendowe!

Jeżeli nie masz czasu w tygodniu, nie dostaniesz urlopu, a pracodawca nie chce wysłać Cie na szkolenie to oferta w sam raz dla Ciebie.
Zajęcia odbywają się w każdą sobotę w godzinach 8:00-13:00 lub 15:00-20:00. Ilość zjazdów oraz godziny zajęć są zależne od rodzaju kursu. Zajęcia prowadzone są w małych grupach, prowadzącymi są trenerzy z wieloletnim praktycznym doświadczeniem. W ramach każdego 5-godzinnego modułu przewidziane są trzy 10cio minutowe przerwy.

Każde zjazd to jeden moduł tematyczny, złożony w ok. 35% z części teoretycznej i 65% z części praktycznej - są to różnego rodzaju praktyczne ćwiczenia pod okiem trenera. Każdy uczestnik otrzyma do dyspozycji niezbędny sprzęt i oprogramowanie, choć można również przyjść z własnym laptopem.

Po ukończeniu kursu, wszyscy uczestnicy otrzymują certyfikaty sygnowane przez JSystems z indywidualnym numerem, oraz frekwencją na zajęciach wyrażoną w wartościach procentowych. Na ostatnich zajęciach, dla chętnych przeprowadzany jest również egzamin z zakresu tematycznego danego kursu. Każdy podchodzący otrzyma osobny certyfikat na którym oznaczone będą zagadnienia których znajomość została zweryfikowana podczas egzaminu, oraz te które jeszcze wymagają powtórzenia. Taki certyfikat może być bardzo pomocny podczas rozmów kwalifikacyjnych, rekruter w każdej chwili będzie mógł również sprawdzić wiarygodność wyniku logując się na specjalny panel na naszej stronie, dostępne tam będą również pytania i odpowiedzi udzielone przez uczestnika na egzaminie.

Zapraszamy na szkolenia :

  1. **Administrator Bazy danych Oracle **

Start: 17 października (sobota) - warszawa

Cena: ** 1499 zł netto **

Terminy zjazdów:

17 października 2015
24 października 2015
31 października 2015
7 listopada 2015
14 listopada 2015
21 listopada 2015
28 listopada 2015

  1. Programista Oracle PL/SQL

Start : 18 października (niedziela) - Warszawa

Cena : ** 1499 zł netto **

Terminy zjazdów:

18 października 2015
25 października 2015
8 listopada 2015
15 listopada 2015
22 listopada 2015
29 listopada 2015
6 grudnia 2015

W celu zapisania się na szkolenie zapraszam do kontaktu:

[email protected] / [email protected]
tel. 22 299 53 69 / 733 908 205
Serdecznie zapraszamy.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1