Zrzut ekranu na witrynie internetowej o określonej porze

0

Witam!

Na jednej z interesujących mnie witryn czas upływa w przedziale od 3:30 do 0:00 co runda.
Jak napisać prosty skrypt, który odczyta czas z kodu witryny i wykona zrzut ekranu za każdym razem kiedy spadnie on do ustalonej wartości, powiedzmy 0:40 oraz zapisze ten zrzut do wskazanego folderu w formacie .jpeg.

Na ich witrynie wygląda to tak:

id="clock" class="clock hasCountdown" style="color: rgb(255, 90, 0)
class="countdown_row countdown_amount">02:50

Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc! Pozdrawiam!

4

Skrypt w selenium z event listenerem (js) wstrzykniętym w element trzymający zegar (https://www.geeksforgeeks.org/execute_async_script-driver-method-selenium-python/). Ustawiasz logikę i w momencie zmiany elementu (wartości jakie chcesz), callback wraca do pythona gdzie chociażby przy uzyciu modułu import pyautogui możesz sobie tego screenshoota zrobić.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1