Błąd podczas wywołania funkcji

0

Witam.

Czy mógłby ktoś zerknąć na ten programik i powiedzieć co robię nie tak :) Bawię się w php dopiero od 3 dni i nie mam jeszcze wyczucia.
Załączony obrazek pokazuje wszystko :)

Już mam, jednak nie powinienem includować jeszcze raz pliku z funkcjami.

A co zrobić żeby w miejscu :

if($rejestr)
            {
                header("Location index.php");
            } 

Przeszło mi do okna: http://127.0.0.1/part_list/index.php?view=zarejestrowano

1
header("Location: http://127.0.0.1/part_list/index.php?view=zarejestrowano");

To jest jedno z wyjść; poza tym w PHP nie można pisać programów...

0

Dzięki wielkie za odpowiedź. Śmiga i hasa!

Mógłby mi ktoś jeszcze powiedzieć co zrobić, żeby w polach tekstowych formularza nie wpisywały mi się, żadne zapamiętane dane?
Próbowałem tak:

 <input type="text" name="loginr" id="loginr" size="10" value=" ">

Ale to trochę lamerskie bo wpisuje spacje w formularzu :).

0

A nie możesz po prostu tak?

<input type="text" name="loginr" id="loginr" size="10" value="">
0

Próbowałem ale nie działa ;)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0