Uploader plików NIE w php.

0

Witam!
Potrzebuję zrobić uploader plików, ale nie może być w php.

Da rady zrobić w JS ?
Może ktoś posiada taki lub wie jak taki zrobić i pomoże ?

0
Grzeggggggg napisał(a)

Potrzebuję zrobić uploader plików, ale nie może być w php.

Da rady zrobić w JS ?

Praca domowa: po czyjej stronie wykonuje się PHP, po czyjej zaś JS? Chociaż w sumie JScript na Windows Server pewnie dałoby się podpiąć...

0

Masz rację, mój błąd nie pomyślałem logicznie :/

Ale wracając, kiedyś php nie było. W jaki sposób istniały uploadery plików ?

0

W normalny, upload realizuje protokół http, nie jakiś konkretny język programowania. Chociażby Perla po CGI się puszczało i obsługiwał.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1