[Forum] Newsletter

0

Czy wszyscy, ktorzy sie zapisywali na newsletter dostali go dzisiaj? [stuk] Bo mam problemy z wysylaniem - listow jest za duzo i strona jest wykonywana (w petli) tyle razy, az wystepuje Time Out :-( Jezeli wiec nie wszyscy dostali list, to musze jakos zmienic ten system.

0

Ja dostałem, ale chyba zrezygnuję z tego. I tak prawie codziennie tu wchodzę.
Jednego już serwer ma z głowy ;)

0

Ja nie dostałem, ale płakał nie będę! ;-|

0

Ja dostałem, ale chyba zrezygnuję z tego. I tak prawie codziennie tu wchodzę.
Jednego już serwer ma z głowy ;)

Good Point, ja tez kiedys bylem dodany ale zrezygnowalem bo no i tak jestem codziennie (nawet po pare razy 2 - 3).

[angel] Lataj subskrypcjo do ludziska [angel]

0

a co do innego systemu - niech mail kazdego kto sie zapisze zostanie dodany do listy, napisz program ktory wysle maile do wszystkich z listy i NIE MA mowy o Timed Outcie

0

a co do innego systemu - niech mail kazdego kto sie zapisze zostanie dodany do listy, napisz program ktory wysle maile do wszystkich z listy i NIE MA mowy o Timed Outcie

[???] Przeciez tak tez robie teraz. Program odczytuje ktos chce dostac list (z listy zarejestrowanych) i pobiera adresy e-mail wysylajac do kazdego. I wowczas jest Time Out bo petla jest za dluga.. [stuk]

0

jak jest w delphi to podeslij mi to ze zrodlami to to naprawje (chyba) tzn tak uproszcze ze niebedzie problemu a prog nic na tym nie straci,
jak chcerz moge ci napisac od nowa prog do newslettera ktory bedzie chodzil bez prob
jestem do uslug [browar]

0

jak jest w delphi to podeslij mi to ze zrodlami to to naprawje (chyba) tzn tak uproszcze ze niebedzie problemu a prog nic na tym nie straci,
jak chcerz moge ci napisac od nowa prog do newslettera ktory bedzie chodzil bez prob
jestem do uslug [browar]

[green] To nie chodzi pod Delphi tylko pod PHP+MySQL :-D W Delphi to chyba ze 2 lata wysylalo...

0

zalorzymy sie :-) wyslij mi plik tekstowy z lista maili do ktorych trzeba wyslac newsletter a ja napisze prog, szacuje ze wysle max mail na s, szybciej chyba nietrzeba :)

0

Może by zrobić taki skrypt, który wysyła 20 maili, potem uruchamia samego siebie z innym parametrem i wysyła kolejne 20, itd... :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0