DO ADAMA!!!

0

hm... tak sie zastanawiam, czemu nie masz tu zrodel programow pisanych pod kylixem? moze dodac jakis dzial "KYLIX" ? to tylko taki pomysl i wydaje mi sie ze glupi...
dla wyjasnienia (jakby ktos nie wiedzial) Kylix jest to kompilator Delphi pod platforma linuxowa.
odpisz mi na maila, albo daj znac w jakis inny sposob...
narka

Delphi 6
Kylix 2

0

pomyslka!! powinno byc tak:

hm... tak sie zastanawiam, czemu nie masz tu zrodel programow pisanych pod kylixem? moze dodac jakis dzial "KYLIX" ? to tylko taki pomysl i wydaje mi sie ze NIE glupi...
dla wyjasnienia (jakby ktos nie wiedzial) Kylix jest to kompilator Delphi pod platforma linuxowa.
odpisz mi na maila, albo daj znac w jakis inny sposob...
narka

Delphi 6
Kylix 2

0

Przyślij Adamowi źródła to pewnie umieści ;) --Pomoc i analiza źródeł wszystko czego potrzebujesz ( no i może odrobinę logicznego myślenia)

0

no w sumie... ale moze jest jeszcze ktos kto pisze programy pod linuxem (w kylix'ie)

0

pomyslka!! powinno byc tak:

Juz mozna edytowac swoje posty. Takze jezeli popelniles blad to mozesz go poprawic nie piszac kolejego
postu. Wystarczy, ze nacisniesz na ostatnia ikonke Twojego postu oznaczajaca edycje....

A co do pomyslu to nie mam na dysku Linuxa, a nigdy nie widzialem tez Kylix'a wiec ja tego dzialu nie
moglbym prowadzic... Ale przeciez Kylix rowniez wykorzystuje jezyk Object Pascal, wiec zrodla z Delphi
powinny dac sie skompillowac w Kylix'ie, czyz nie tak? To by bylo logiczne.
--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

Adam Boduch napisał:
. Ale przeciez Kylix rowniez wykorzystuje jezyk Object Pascal, wiec zrodla z Delphi
&gtpowinny dac sie skompillowac w Kylix'ie, czyz nie tak? To by bylo logiczne.
&gt
No nie tak całkiem. Z tego co słyszałem Kylix ma trochę inne biblioteki i komponenty. Ze względu na to że działa pod innym systemem niektóre źródła mogą nie działać, a wiele trzeba modyfikować. Ale ogólnie większość na pewno by poszła.--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

0

Adam Boduch napisał:

&gt Juz mozna edytowac swoje posty. Takze jezeli popelniles blad to mozesz go poprawic nie piszac kolejego
&gtpostu. Wystarczy, ze nacisniesz na ostatnia ikonke Twojego postu oznaczajaca edycje....

Jak!!!??? Nie widze zadnej ikonki?--Pawel {Delphi6 }

Po pierwsze: naciśnij F1

0

pq tam gdzie po najechaniu kursorem pokazuje sie text usun post(tylko dla moderatorow)

--
pozdrawiam PEDROS {hello}
Delphi6

0

Ale Adam jak chce uaktualnic sowj post to jak klikne na uaktualnij to pokazyje mi sie ze taki post nie istnieje ale sam post sie uaktualnia. :-) Dziwne no nie --pozdrawiam PEDROS {hello}
Delphi6

0

i tak wlasnie post o kylixie stal sie postem o edycji postow... :[

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0