Ocena kodu (zadanie rekrutacyjne na praktyki)

0

Bardzo proszę o ocenę kodu. Link do repozytorium muszę odesłać do jutra do godziny 09:00.

Zadanie rekrutacyjne

Zadanie programistyczne - Spotkajmy się.pdf

3
        Person firstPerson = new Person();
        firstPerson.getStart();
        firstPerson.getEnd();
        firstPerson.getMeetingsStartsAndEnds();
        Person secondPerson = new Person();
        secondPerson.getStart();
        secondPerson.getEnd();
        secondPerson.getMeetingsStartsAndEnds();
        Timetable timetable = new Timetable();
        timetable.getMeetingDuration();

o kur'a :/
Nominuję cię do nagrody złotego jajca w kategorii najbardziej nieczytelnego/podstępnego kodu

Z drugiej strony klasa Person wygląda jak płacili ci od linijki

    void getStart() {

        System.out.print("Please, input start time in HH:MM format: ");

        while (true) {

            String start = SCANNER.next();

            try {

                this.START_TIME = LocalTime.parse(start, DateTimeFormatter.ofPattern("HH:mm"));
                break;

            } catch (DateTimeParseException e) {

                System.out.print("Please, input hour in HH:MM format: ");

            }

        }

    }

Wiele pustych linii niesamowicie rozciągające kod.

Ogólnie pomieszanie prezentacji z domeną a to wszystko wpakowane do encji

1

Ale pomijając to wszystko twój program jest nienatemat. Gdzie masz parsowanie struktury kalendarza?

{
working_hours: {
start: "09:00",
end: "19:55"
},
planned_meeting: [
{
start: "09:00",
end: "10:30"
},
{
start: "12:00",
end: "13:00"
},
{
start: "16:00",
end: "18:00"
}
]
}

?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1