Spring + angular z poradnika

0

Cześć...
Głupio mi to pisać ale nie mogę już się nad tym denerwować... Stworzyłem z poradnika aplikację webową dla pracowników, połączenie z bazą danych. Chciałbym wrzucić jakiś zwykły front, żeby to nie był kod JBossa no i znalazłem tutorial na oficjalnej stronie Springa. Postanowiłem że jakoś spróbuję go wpleść po swojemu... Na tym się skończyło bo troszeczkę to fixuje i nie działa jak powinno, może ktoś z Was od razu mnie naprowadzi.
Wziąłem to stąd: https://spring.io/guides/gs/consuming-rest-angularjs/

A więc, wrzuciłem te dwa pliki do folderu public i pozmieniałem dane tak, że niby miało latać u mnie na odpowiednim linku.

angular.module('demo', [])
.controller('Hello', function($scope, $http) {
    $http.get('http://localhost:8080/application/dawaj').
        then(function(response) {
            $scope.employee = response.data;
        });
});
 
<!doctype html>
<html ng-app="demo">
	<head>
		<title>Hello AngularJS</title>
		<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/angularjs/1.4.3/angular.min.js"></script>
    	<script src="hello.js"></script>
	</head>

	<body>
		<div ng-controller="Hello">
			<p>ID is {{employee.id}}</p>
			<p>The firstName is {{employee.firstName}}</p>
			<p>The lastName is {{employee.lastName}}</p>
			<p>The salary is {{employee.salary}}</p>
		</div>
	</body>
</html>

to są pliki z poradnika.. a tutaj metoda, która chciałbym aby była opatrzona tym plikiem html:

    @RequestMapping("/dawaj")
    public Employee getEmploye() {
        return employeeRepository.findByFirstName("Jan");
    }

A cała aplikacja jest zmapowana na "application" więc do metody /aplication/dawaj.
Odpaliłem tak jak tutaj jest i... html pojawia się na głównym mapowaniu czyli aplication i wyświetla dane z metody /dawaj a metoda dawaj zwraca zwykły kod JBossowy.
Nie chcę czytać książek do angulara, potrzebny jest mi tylko do tej aplikacji.
Czy mógłby ktoś mi wskazać, która konfiguracja mi to psuje, że zamiast na metodzie to wyświetla się na localu głównym? Czy ten link w hello.js tylko wskazuje skąd pobrać wynik? W takim razie jak dałoby się przesunąć wynik właśnie na tę metodę?

Może troszeczkę namotałem ale mam nadzieje, że uda się komuś zrozumieć. Jeśli będą jakieś pytania to oczywiście odpowiem.
Bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam

Przepraszam bardzo, mój błąd. Wynik z html zwraca się na zwykłym localu, beż żadnego mapowania tak jak na zdjęciu:
user image

Proszę moderatora aby podrzucił to do postu wyżej bo ja nie mogę edytować a zrobię spam.

0

to Twój link: https://postimg.org/image/42jfxyo8r/

nie bardzo rozumiem, bo wynik jest dokładnie taki jak w tym tutku, który podałeś, i działa.

  1. Co chcesz uzyskać?
  2. Co to znaczy kod JBossowy? Pytam, bo pierwszy raz spotkałem się z takim określeniem i nie wiem co oznacza.
  3. Chodzi Ci o to, że mapuje bezpośrednio na localhost:8080, a chcesz żeby mapowało na localhost:8080/application/dawaj?

Próbuje to zrozumieć, ale wygląda na to, że wszystko jest zrobione prawidłowo.

0

Przepraszam, chodziło o JSona... nie mogłem poprawić.
Tak, chodzi mi dokładnie o to co napisałeś w podpunkcie 3.
Chcę aby wynik był opatrzony w index i wyświetlony w adresie: localhost:8080/application/dawaj

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1