Początki z javascript Funkcja

0

witam, próbuję zrobić funkcję do tego diva

<div id=closewindow onclick="test('zamknij')" rollover=19></div>

w javascripcie chce wykonać z tym kawałkiem kodu

  $('#window').css("display","none");

może mi ktoś pokazać przykład w js na zamkniecie czegos po kliknieciu w button

0

Ja tutaj widzę niezaładowany jQuery (który w sumie potrzebny ci dokładnie do niczego).

0
Desu napisał(a):

http://bfy.tw/6pS6

człowieku jakbym prostytutka nie wiedizał myślisz ze nie szukałem?

datdata napisał(a):

Ja tutaj widzę niezaładowany jQuery (który w sumie potrzebny ci dokładnie do niczego).

jakby mi był do niczego potrzebny to bym chyba tu nie pisał? .....

0
<script type="text/javascript">
    window.close();
</script>
0
bree napisał(a):

<script type="text/javascript">
window.close();
</script>



dzięki ale nie działa
0

http://kursjs.pl/ Poczytaj, przyswój i wróć jak będziesz miał problem z jakimś konkretnym kodem.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1