Nauka JavaScript + AngularJS

0

Cześć!
Szybkie pytanko: czy da się jakoś połączyć naukę JavaScript + AngularJS czy w pierwszej kolejności JS a do piero później AngularJS?

0

Cześć!
Szybkie pytanko: czy da się jakoś połączyć naukę jazdy samochodem z jazdą rajdową czy w pierwszej kolejności nauczyć się jeździć, a dopiero później zabrać się za jazdę rajdową?

0
Desu napisał(a):

Cześć!
Szybkie pytanko: czy da się jakoś połączyć naukę jazdy samochodem z jazdą rajdową czy w pierwszej kolejności nauczyć się jeździć, a dopiero później zabrać się za jazdę rajdową?

Zrozumiałem odpowiedź, dzięki :-)

0

A czy javascript, node.js wystarczy do backendu, czy muszę się jednak uczyć PHP lub Python, Ruby, C#, Java, Scala. Ponoć czata Video głosowego nie napiszesz na samej technologi javascript po stronie serwera.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1