Jako dowolny tekst wpisać w input na stronie?

2011-10-13 23:39
0

witam.otóż mam takie proste pytanko.Czy mogę stworzyć sobie aplikację w winform ( C#,będą 2 texboxy) w 1 z nich wpiszę login do np.4programmers.net a w drugiej haslo i po kliknieciu przycisku zaloguje mnie tutaj automatycznie :)?
Pozdr.

"Czy mogę..." ? Pozwalam ;] - [losowa nazwa] 2011-10-14 21:27

Pozostało 580 znaków

2011-10-13 23:43
0

co to znaczy „zaloguje automatycznie”?

a może chodzi ci o „uruchomi domyślną przeglądarkę, w niej stronkę 4p z zalogowanym podanym użytkownikiem”?

Dokładnie o to chodzi.póki co wyczaiłem jak uruchomić stronkę z domyślną przeglądarką System.Diagnostic.Process.Start("istronka"); ale jak zrobić to co Pan napisał to niestety niewiem i dlatego proszę o pomoc Pozdrawiam - maroo123321 2011-10-14 00:22

Pozostało 580 znaków

2011-10-14 19:14
0

Dokładnie o to chodzi.

Pozostało 580 znaków

2011-10-14 19:43
0

stwórz sobie plik html który to robi (jakiś skrypt js który submituje formularz) i otwórz go za pomocą Twojego programu.


░█░█░█░█░█░█░█░█░█░█░█░

Pozostało 580 znaków

Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0