aplikacja (Nie) konsolowa

0

Siema!
Więc prosto z mostu, czy jest jakiś edytor którym będę mógł ładnie 'ozdobić mój kod'? Tak jak w visual studio tylko łatwiej, bo obecnie w nim mam problem z dołączeniem bibloteki cUrl.

0

Przede wszystkim jaki język? A po drugie, co chcesz osiągnąć? Mozna jasniej?

0

Z tego co rozumiem, chodzi o kolorowanie składni. A uzywanie Visuala odpada, co uzytkownik nie umie tam dolaczyc cURLa.

0

Mi się wydaje, że mu chodzi o GUI.

Co do tematu to powiem krótko. Najpierw nauka a potem zajmuj się czymś "bardziej pro" bo w ten sposób to z reguły przychodzi łatwiej.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0