Ultimate Player 1.2.6.5

0

Witam :)

Kiedyś już pisałem o tym moim programie :) Od tego czasu poprawiłem mnóstwo błędów oraz dodałem nowe fajne funkcje. Chciałbym dowiedzieć się od Was co o nim sądzicie. Co byście zmienili ?

UltimatePlayer Wersja 1.2.6.5

z 7.02.10

Screen:
user image

Do pobrania z:
http://ultimateplayer.cba.pl/downloads.php?cat_id=1&download_id=4
lub<url>
http://www.speedyshare.com/files/20829916/setup1_2_6_5_full.exe</url>
lub
http://www.megaupload.com/?d=SNAT8978

// Oczywiście to w Delphi napisane :)
// screen z wersji 1.2.6.4 - ale nic sie nie zmieniło
Z góry dziękuję

0

No winamp tez ma web w odtwarzaczu, wiec trendy... tyle ze nie na tej zasadzie ze dowolny adres mozna wpisac a tylko korzysta z tego. A tak w ogole w czym to pisane? Delphi?

0

Wygląda na Delphi, ale IMO za dużo jest zabawek, już odtwarzacze zmieniają się w programy wszystko-funkcyjne, skupiłbyś się na stworzeniu większych możliwości zarządzania playlistą, czy czymś co na prawdę jest używane w odtwarzaczach MP3.

0

Prawie jak Emacs...

0

E tam. Prawie jak Kopiczek :P

0

Sorki faktycznie pisałem wcześniej, takie nerwy mam ostatnio bo nie wiem już co robić żeby program był popularniejszy - pisałem do gazetek i 0 odpowiedzi.

Jeszcze raz sorki dla moderatora, ;-) To jest w Delphi napisane. Czytnik RSS można wyłączyć całkowicie w Opcjach programu.

0
DRProject napisał(a)

Sorki faktycznie pisałem wcześniej, takie nerwy mam ostatnio bo nie wiem już co robić żeby program był popularniejszy - pisałem do gazetek i 0 odpowiedzi.
Dodaj moduł liczący pole koła :P

0

jest wersja pod linuxa?
nie? thx bye.

0
linboy napisał(a)

jest wersja pod linuxa?

Yhy, w Delphi... Nie możesz na winiaczu (wine) odpalić?

0

Oj już tak nie jedźcie po koledze - WindowsMediaPlayer też ma podobną filozofię i niektórzy mówią że nie ma lepszego odtwarzacza

0
othello napisał(a)

Oj już tak nie jedźcie po koledze - WindowsMediaPlayer też ma podobną filozofię i niektórzy mówią że nie ma lepszego odtwarzacza
Pisanie takiego programu z pewnością służy rozwojowi programistycznych umiejętności, ale żeby od razu rozsyłać go do gazetek? :P

0

Ja bym szedł w odwrotnym kierunku, tzn zrobił playera który zjada minimalną ilość zasobów i ma minimalną ilość bajerów. Tzn jeśli to jest player to ma opcje dotyczące odtwarzania, a nie dodatkowo radio, tv, czytnik rss, przeglądarkę i wbudowane gry ;]

0
Shalom napisał(a)

Ja bym szedł w odwrotnym kierunku, tzn zrobił playera który zjada minimalną ilość zasobów i ma minimalną ilość bajerów. Tzn jeśli to jest player to ma opcje dotyczące odtwarzania, a nie dodatkowo radio, tv, czytnik rss, przeglądarkę i wbudowane gry ;]

Z takiego chętnie bym skorzystał, i zapewne nie tylko ja... :>

0

W WinXP: start->uruchom->mplayer2. Mniejszego i bardziej ubogiego nie znajdziecie. Czy w nowszych windowsach jeszcze jest tego nie wiem.

0

W UP jest tylko czytnik RSS który można całkowicie wyłączyć w opcjach.
Zastanawiam się nad zmianą komponentu do skórek na AlphaSkins
http://www.alphaskins.com/

Pisanie takiego programu z pewnością służy rozwojowi programistycznych umiejętności, ale żeby od razu rozsyłać go do gazetek? :P

Od X 2010 próbuje i nici z tego :/

0

Wersja 1.2.8

Nowa wersja programu UltimatePlayer wprowadza m.in:

  • poprawiony silnik skórek
  • poprawkę dla kreatora aktualizacji
  • nową skórkę "Gold Black" by Daxer92

DOWNLOAD: http://up.emjd.pl/downloads.php?cat_id=1&download_id=4
STRONA GŁÓWNA: up.emjd.pl

0

Witam serdecznie

Mam wielką prośbę ! Ma ktoś z Was 64 bitowy system Windows (XP, Vista, 7) ? Potrzebuje kogoś aby przetestował Ultimate PLAYER na tej platformie.

Pozdrawiam , autor

0

Windows 7 x64.

Pobrałem z linku, który był w pierwszym poście (1.2.6.5). Po zainstalowaniu zapytał o aktualizację. Po pobraniu aktualizatora dostaję komunikat:

---------------------------
Unsupported 16-Bit Application
---------------------------
The program or feature "\??\C:\Windows\SysWOW64\update.exe" cannot start or run due to incompatibity with 64-bit versions of Windows. Please contact the software vendor to ask if a 64-bit Windows compatible version is available.


---------------------------
OK   
---------------------------

Twoja aplikacja do updejtowania wykorzystuje jakieś 16-bitowe fragmenty kodu, więc nie zadziała na systemie 64-bitowym. Najnowszej wersji nie da się zupdejtować, więc nie wiem czy tak jest nadal.

Poza tym żadnych problemów nie widzę. Nie sprawdzałem czy działa przypisywanie rozszerzenia do tego odtwarzacza.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1