Zmiana koloru tekstu czatu w pokoju

0

Siemka,

jestem totalnie zielony, skrypt mam z neta i chciałem z nim podziałać ale się okazało że to trudniejsze niż myślałem.
Mam kilka rzeczy do zrobienia dlatego najprawdopodobniej będę szukał programisty (w sumie jak masz trochę wolnego czasu to napisz a się dogadamy co do ceny i powiem Ci co chciałbym uzyskać), ale fajnie jakby ktoś pomógł mi dodać kolor tekstu wychodzącego.
mam coś takiego

room.sendChat("TEXT", player.id);

i nie wiem jak ustawić kolor wyjściowy tego "TEXT", dodawałem po przecinkach 'red' czy kody RGB i nic nie działa.

Z góry dzięki za pomoc

PS: Nie wiem do końca co to za język programowania i jak to sprawdzić, jak to nie JavaScript tylko jakiś Python to sorry

0

Musisz pokazać więcej kodu.

0
Riddle napisał(a):

Musisz pokazać więcej kodu.

room.onPlayerJoin = function(player) {
	extendedP.push([player.id, player.auth, player.conn, false, 0, 0, false]);
	updateRoleOnPlayerIn();
	room.sendChat("[PV] " + player.name + " ! TEXT", player.id);
	if (localStorage.getItem(player.auth) != null) {
		if (JSON.parse(localStorage.getItem(player.auth))[Ss.RL] != "player") {
			room.setPlayerAdmin(player.id, true);
			room.sendChat((JSON.parse(localStorage.getItem(player.auth))[Ss.RL] == "master" ? "Admin " : "Admin ") + player.name + " dołączył do serwera !");
		}
	}
}

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1