Usuwanie zdarzeń window na firefoksie

0

Jak zauważyłem zdarzenia window według: $(window).off(), nie chcą się usuwać. A może trzeba coś ustawić w about:config w firefoksie, ale nie wiem co. Jak usunąć na siłę te zdarzenia. Zdarzenia do elementu html, jak zauważyłem chcą się usunąć, a window już nie. Jak naprawić ten problem?

0

Window to nie element DOM - to że ma zdarzenia takie jak onload go takim nie czyni - przecież nawet zapytanie XHR ma swoje zdarzenia.

0
Manna5 napisał(a):

Window to nie element DOM - to że ma zdarzenia takie jak onload go takim nie czyni - przecież nawet zapytanie XHR ma swoje zdarzenia.

A da się je jakoś usunąć?

0

Nie. Możesz co najwyżej odczepić wszystkie listenery (vide link).

0
ŁF napisał(a):

Nie. Możesz co najwyżej odczepić wszystkie listenery (vide link).

A jak je odczepić dla window.

0

Use the google, George.

Moje niedopatrzenie: getEventListeners działa tylko w konsoli przeglądarki, więc się nie przyda
Więc niby klonujesz element i nadpisujesz nim oryginał. Ale to nie zadziała z window czy document. Zadziała za to przypisanie handlera w staroświecki sposób - np. window.onclick = null;..

0
ŁF napisał(a):

Use the google, George.

Moje niedopatrzenie: getEventListeners działa tylko w konsoli przeglądarki, więc się nie przyda
Więc niby klonujesz element i nadpisujesz nim oryginał. Ale to nie zadziała z window czy document. Zadziała za to przypisanie handlera w staroświecki sposób - np. window.onclick = null;..

A jak to zrobić z konsoli?

0

Czy Ty zrobiłeś cokolwiek sam z Twoim problemem, poza pisaniem postów tutaj? Jakiś research, próba napisania kawałka kodu? Przecież to wszystko już zostało dawno temu rozwiązane, wystarczy poszukać na google czy innej wyszukiwarce.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1