EACCES: permission denied, mkdir 'xxxxxxxxxxxx/.expo'

0

Mam problem ponieważ dostaje błąd przy próbie odpalenia projektu EACCES: permission denied, mkdir 'xxxxxxxxxxxx/.expo'. Jak sobie z tym poradzić ?

0

Błąd raczej z tych, co się same objaśniają
piiiip podaj informacje piiip podaj infoirmacje

To twój pecet, do testów & developmentu ?
Czy serwer produkcyjny ?
Jaka okoliczność tego błędu ?
Jaki system ?

w przypadku 1 pewnie by wystarczyło rozszerzenie praw, w 2 rozmowa z adminem

0

@ZrobieDobrze mój prywatny MacBook. Działało dobrze w pewnym momencie zacząłem dostawać ten błąd.

0

Sprawę rozwiążę dodanie uprawnień root do tego katalogu ale czy to nie jest złe rozwiązanie ?

0
TakMaszRacje napisał(a):

do tego katalogu

A "ten katalog" to co to jest naprawdę?
Ciężko przypisać root'a do wszystkiego.

Po kimś pretendujacycm do tworzenia oprogramowania spodziewał bym się bardziej analitycznej/systematycznej procedury
A jak skończysz design i pójdzie na produkcję, też będziesz dawał 777 albo root ?

0

@ZrobieDobrze: to jest katalog Documents I podkatalog z projektem. NIe wiem za bardzo jak sobie z tym poradzić tym bardziej wcześniej nie miałem problemu

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1