Konwersja plików css oraz js do jednego HTML

0

Witam, na wejściu posiadam plik html( - blob zawierający wykres interaktywny), który zawiera w swoich tagach script odnosniki do js oraz css. Próbowałem na rózne sposoby i nie udaje mi się wyświetlic wykresu tak, żeby posiadał w sobie informacje o plikach znajdujacych sie w tagu script. Czy jest jakis sposob by do pliku html dołaczycć pliki js oraz css bez uzycia tagu script, a umieszczenie ich po prostu w srodku html? jesli tak to mógłby ktoś podać co do tego trzeba użyć? Projekt pisany w Angularze

1

plik html( - blob zawierający wykres interaktywny)

  1. Co dokładnie masz na myśli, pisząc "blob"? Czy masz na myśli to, że jest to jedynie kod HTML, który reprezentuje wykres, czy też, że jest to miks kodów HTML oraz JavaScript, który reprezentuje wykres? Lub coś jeszcze innego?

Próbowałem na rózne sposoby i nie udaje mi się wyświetlic wykresu tak, żeby posiadał w sobie informacje o plikach znajdujacych sie w tagu script.

  1. Opisz te sposoby; może któryś z nich jest dobry, tylko niewłaściwie do niego podszedłeś.
0
shadox napisał(a):

Czy jest jakis sposob by do pliku html dołaczycć pliki js oraz css bez uzycia tagu script, a umieszczenie ich po prostu w srodku html? jesli tak to mógłby ktoś podać co do tego trzeba użyć?

Ale chodzi ci o to, żeby te arkusze i skrypty nie były w osobnych plikach, z czym nie ma problemu:

<head>
  <title></title>
  <style>body {color:red;}</style>
<script>x = 1;</script>
</head>

czy o coś innego?

Czemu ludzie zadają tak koszmarnie nieczytelne pytania?

Projekt pisany w Angularze

Czemu ludzie biorą się za Angulara, jak nie ogarniają podstaw?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1