Node.js problem z protokołem http/https

0

Witam. Zainstalowałem na swojej stronie certyfikat SSL i zrobiłem wszystkie przekierowania z http na https. Pojawił się pewnie problem. Wpisując 'nodejs driver' wszystko ładnie startuje (plik driver.js uruchamia bota na mojej stronie który losuje) ale problem tkwi w tym, że jeżeli wchodzę na stronę przez http to bot działa, a jeżeli wpiszę przed adresem https to niestety nie działa...

1

W node masz osobne moduły do obsługi http i https, prawdopodobnie używasz tylko jednego z nich, ew. używasz modułu który używa tylko jednego z nich. Popularnym sposobem na uproszczenie sobie pracy jest używanie frameworka expressjs, który opakowuje i obsługuje oba protokoły jednocześnie.

0

Jest w stanie ktoś mi pomóc?

0
Grzegorz Rozicki napisał(a):

Jest w stanie ktoś mi pomóc?

Z tymi informacjami, które podałeś nie. Nie ma tu raczej żadnej wróżki. Pokaż kod, to będzie można coś konkretnie poradzić.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1