Komunikat iziToast po opróżnieniu koszyka

0

Cześć myślę że dobrze napisałem temat postu, chciałbym wysłać komunikat użytkownikowi po opróżnieniu koszyka ale problem się wiąże że robię przeładowanie strony php i wtedy własnie chciałbym tylko raz wyświetlić komunikat, myślałem do tego celu użyć localStorage.

1

A nie możesz przy przeładowaniu przesłać "normalnej" strony + alert("iziToast"); ?
Albo za pomocą AJAX'a pobierać dane z serwera? // Dane w sensie że co ma wykonać się po stronie klienta

0

Wtedy gdy użytkownik wejdzie do pustego koszyka za każdym razem otrzyma komunikat a chciałem wyświetlić go tylko raz

1

Możesz po stronie PHP wsadzić w sesję wartość mówiącą, aby toast się wyświetlił, a potem tą wartość z sesji usunąć. Tym sposobem wiadomość wyświetli się tylko po opróżeniu koszyka, a nie za każdym przeładowaniem strony.

0

dziękuję pięknie o to chodziło!

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1