Problem z Bracket i eslint

Odpowiedz Nowy wątek
2019-06-03 19:05
0

Własnie zacząłem naukę Javascript i już na starcie mam problem.
Mianowicie po napisaniu prostego kodu w Brackets przy zapisie pliku pojawił mi się błąd Eslint error: timeout.
Po ponownym uruchoniemiu programu sytuacja wygląda jak na załączniku i nie mam pojęcia w czym jest problem.

eslint.png

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozostało 580 znaków

2019-09-06 14:54
0

A... to ty pytasz o ten timeotu w edytorze Brackets?

A możesz zapodać całość swojego kodu HTML+JS, bo wie wiem, co tam w sumie masz i dlaczego nie działa.


Pozostało 580 znaków

2019-09-06 15:03
0

HTML:
<!DOCTYPE html>
<html lang="pl">
<head>
<meta charset="utf-8">
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
<title>Klikacz - losowa liczba</title>
<link rel="stylesheet" href="style.css">
</head>

<body>
<button id="button">Wylosuj liczbę</button>
<div id="container"></div>
<script src="javascript.js"></script>
</body>
</html>

JS:
var przycisk = document.getElementById("button");
var kontener = document.getElementById("container");

edytowany 1x, ostatnio: Kano, 2019-09-06 15:03

Pozostało 580 znaków

2019-09-06 15:07
0

Czy chodziło ci o :


  var przycisk = document.getElementById("button");
  var kontener = document.getElementById("container");

Pozostało 580 znaków

2019-09-06 15:09
0
Freja Draco napisał(a):

Czy chodziło ci o :


  var przycisk = document.getElementById("button");
  var kontener = document.getElementById("container");

Dokładnie to napisałem.

Pozostało 580 znaków

2019-09-06 15:14
0

To ja nie wiem, co namotałam.
Powyższe deklaracje JS wywołane w kontekście powyższego pliku HTML są najzupełniej poprawne. Jeśli to jest cały html+js to nic nie powinno się tam pluć.


Pozostało 580 znaków

2019-09-06 15:16
0
Freja Draco napisał(a):

To ja nie wiem, co namotałam.
Powyższe deklaracje JS wywołane w kontekście powyższego pliku HTML są najzupełniej poprawne. Jeśli to jest cały html+js to nic nie powinno się tam pluć.

Tak też myślałem. To raczej coś z tym ESLintem. Najwyżej go wyłączę i tyle. Tak czy inaczej dzięki za pomoc.

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0