Zmiana visibility z hidden na visible poprzez JS

0

Chciałbym poprzez JS zmienić atrybut Diva ( cała jego zawartosc) z visible na hidden, ogólnie ma to być poprzez przycisk, ale najpierw chciałem sprawdzić czy działa chociaż tak i niestety nie :/
Tak na marginesie gdy w css ustawienie visibility na hidden to wszystko działa poprawie, cały div się ukrywa, lecz problem jest gdy chce to zrobić poprzeć JS

Tutaj kod HTML

<div id = "pracownik">
          <div class="obrazek"><a href="#" class="kup_pom" onClick="kup_pomocna_dlon()"></a></div>
          <div class="text_">Rekawiczka ochronna<p id="cena_pomocna_dlon">Cena : 10</p><p id="ilosc_pomocna_dlon">Posiadasz : 0</p>
            <span class="tptext">Jakis tekst do wpisania razem ze zmiennymi itds</span>
          </div>
      </div>

KOD JS

document.getElementById('pracownik').style.visibility  = 'hidden';

KOD CSS

#pracownik {
  position:relative;
}

Cały czas nie działa, próbowałem już na różne sposoby i nadal nic

1

U mnie działa. Wkleiłem Twój kod na https://jsfiddle.net/ i div został ukryty przez kod js.

0
Neqero napisał(a):

U mnie działa. Wkleiłem Twój kod na https://jsfiddle.net/ i div został ukryty przez kod js.

W takim razie w dalszej części kodu muszę mieć coś co powoduje błąd i wysypanie się strony

2

Użyj konsoli Luke!

1

Pokaż cały kod... jeśli twój kod JS znajduje się np w znaczniku head to nie zadziała bez sprawdzenia czy dokument się załadował.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1