Błędy biblioteki jquery

0

po klknięciu w przycisk pojawia się błąd bilioteki jquery Uncaught Error: Syntax error, unrecognized expression: # czym jest to spowodowane i jak to naprawić, dodam ze cześć skryptu odpowiadająca za chowanie przycisku działa poprawnie

<!DOCTYPE html>
<html lang="">
<head>
    <meta charset="utf-8">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
    <link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Abhaya+Libre&subset=latin,latin-ext' rel='stylesheet' type='text/css'>
     <link rel="stylesheet" href="style.css">
    <title>Centrum Serwisowe Ursus</title>
</head>
   
<body>
  <section id="top">
     <div class=container>
       <div class="containerToggle">
          <div class="imgToggle"></div>
           <h2>Nazwa</h2>
           <div class="contentToggle">
           <p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Repellendus cum consequuntur ipsum doloribus vel nobis expedita, incidunt eius recusandae cupiditate, voluptate impedit a laboriosam accusantium sint qui pariatur eligendi veritatis.</p>
           </div>
           <a href="#" class="buttonToggle">rozwin</a>
       </div>
        <div class="containerToggle">
          <div class="imgToggle"></div>
           <h2>Nazwa</h2>
           <div class="contentToggle">
           <p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Repellendus cum consequuntur ipsum doloribus vel nobis expedita, incidunt eius recusandae cupiditate, voluptate impedit a laboriosam accusantium sint qui pariatur eligendi veritatis.</p>
           </div>
           <a href="#" class="buttonToggle">rozwin</a>
       </div>
        <div class="containerToggle">
          <div class="imgToggle"></div>
           <h2>Nazwa</h2>
           <div class="contentToggle">
           <p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Repellendus cum consequuntur ipsum doloribus vel nobis expedita, incidunt eius recusandae cupiditate, voluptate impedit a laboriosam accusantium sint qui pariatur eligendi veritatis.</p>
           </div>
           <a href="#" class="buttonToggle">rozwin</a>
       </div>
      </div>
  </section>
</body>
</html>
$(document).ready(function() {
	toggleEvent();
	mouseOnEvent();
	});

function toggleEvent(){
    $('.buttonToggle').on('click',function(){
       $(this).prev().slideToggle("slow");
    })
};

function mouseOnEvent(){

	$('.containerToggle').on('mouseenter',function(){
	$(this).find('.buttonToggle').fadeToggle('slow');
	});
	$('.containerToggle').on('mouseleave',function(){
	$(this).find('.buttonToggle').fadeToggle('slow');
	});

};
0

Wklej proszę całość - łącznie z tym, jak linkujesz jquery oraz której wersji używasz.
Z tego co napisałeś nie wynika, czy JS osadzasz w treści HTML, czy wczytujesz z zewnętrznego pliku.
Nie dodałeś arkusza CSS, do którego odwołuje się podany kod.
Napisz też, co oznacza "pojawia się błąd" - czy na ekran wyskakuje jakiś komunikat/popup, czy w innym miejscu go odczytujesz.

Na przyszłość - najlepiej, jakbyś takie rzeczy wrzucał na https://jsfiddle.net/
Zrobiłem to za Ciebie: https://jsfiddle.net/o2gxgz9r/47216/
Nie wiem jakiego efektu oczekiwałeś, zobacz jak to się zachowuje w podanym powyżej linku i napisz dokładnie, w czym jest problem.
Obecnie to jest w formie tekstowej bez jakiegokolwiek formatowania - bo jak pisałem wcześniej, nie dołączyłeś CSS'a.
Możesz dołożyć CSS w jssfiddle, a potem kliknąć "fork" i podesłać mi zaktualizowany link.

0

jquery mam pobrane w pliku ale z serwerów google tez nie działało. zrobiłem forka.

0

Po zrobieniu forka generuje się nowy adres - musisz mi go podać :D

Poza tym prosiłem, żebyś napisał konkretnie co to za błąd i gdzie się pojawia (czy wyskakuje okienko z komunikatem, czy w inny sposób ten błąd do Ciebie dociera).
Nie zrozumieliśmy się też w zakresie osadzania JS. Nie chodziło mi o jquery, ale to, co Ty napisałeś. Czy to masz osadzone "na sztywno" w pliku HTML, czy masz w osobnym pliku, który masz potem podpięty wewnątrz swojego HTML.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1