Nieokreślony błąd przy metodzie saveAll()

0

Hej
Mam aplikację Spring Boot, która łączy się z bazą Elastic Search 8.3.3

Niestety, gdy wysyłam żądanie z utworzeniem obiektu, to dostaję taki błąd:

Error while for 'bulkIndex' request: org.elasticsearch.action.bulk.BulkRequest@406a23a9

Błąd pojawia się przy jakimkolwiek wywołaniu metody saveAll() ze Spring Data

1

Nie wstawiaj zdjęć tylko wstaw text z błędu

0
problem123 napisał(a):

Hej
Mam aplikację Spring Boot, która łączy się z bazą Elastic Search 8.3.3

Niestety, gdy wysyłam żądanie z utworzeniem obiektu, to dostaję taki błąd:

Error while for 'bulkIndex' request: org.elasticsearch.action.bulk.BulkRequest@406a23a9

Błąd pojawia się przy jakimkolwiek wywołaniu metody saveAll() ze Spring Data

Myślę, że jak tak dokumentujesz wyjątki javowskie, to jeszcze nie pora na Springa

0

A save() działa?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1