WebBrowser.GoBack; BOOOM "nieokreślony błąd"

0

Dobry dzień :)
No tak jak w temacie Ci, którzy używają WB wiedzą, że po jakimś zdażeniu, w którym następuje WebBrowser.GoBack; wyskakuje błąd: "nieokreślony błąd". Tu moje pytanie... jak sie go pozbyć???

Pamiętam, że to było ale nie mogę odszukać :(

Dzieki z góry i z dołu i zboku ;)

0

i zboku ;)

zboku to ty jestes ;)

przejdzmy do rzeczy...
Przy kazdej zmianie strony zwiekszaj jakis licznik o 1 a przy powrocie zmiejszaj o 1... i jak dojdzie do 0 to nie nie pozwol juz cofac...

0

Ja GoBAck umieściłem w :

try
WebBrowser.GoBAck;
except
end;

Nie jest to najlepsze rozwiązanie, ale błędów nie wywala.

0

Okej dzięki paweł tego mi brakowało.

0
p_k napisał(a)

Ja GoBAck umieściłem w :

try
WebBrowser.GoBAck;
except
end;

Jak dokładnie powinien być wstawiony ten kod? Bo u mnie wciąż przy kompilowaniu wywala błędy.

U mnie wygląda to tak:

procedure TForm1.Image6Click(Sender: TObject);
begin
WebBrowser1.GoBack;
end;

Jak zmienić?

0

już nieaktualne, pokombinowałem i wyszło :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1