Jak utworzyc plik JSP w Eclipse

0

Nie ma możliwości wybrania utworzenia pliku JSP.
Doinstalować jakąś wtyczkę, jak utworzyć plik JSP?

strona.jpg

2

Utwórz zwykły plik i nadal mu odpowiednie rozszerzenie.

2
Cyber84 napisał(a):

Nie ma możliwości wybrania utworzenia pliku JSP.
Doinstalować jakąś wtyczkę, jak utworzyć plik JSP?

Wiem, ale nie powiem (jak się nazywa)

Marnujesz, marnujesz czas, pewnie nad tutorialem sprzed 10 lat od jakiegoś Hindusa

1

Nie tworzyć i użyć czegoś bardziej cywilizowanego.

(swoją drogą jeśli to jest Eclipse ogarniający JSP to pewnie jest w Other...)

0

Jeśli używasz Eclipse to musisz zainstalować drugą wersję Eclipse pod Java EE ;)

0
ZrobieDobrze napisał(a):
Cyber84 napisał(a):

Nie ma możliwości wybrania utworzenia pliku JSP.
Doinstalować jakąś wtyczkę, jak utworzyć plik JSP?

Wiem, ale nie powiem (jak się nazywa)

Marnujesz, marnujesz czas, pewnie nad tutorialem sprzed 10 lat od jakiegoś Hindusa

I to jeszcze robiąc pliki JSP. Na co to, po co to? Jak na studia to odpal sobie w konsoli touch MyNewFile.jsp. Jak uczysz się żeby znaleźć pracę to zostaw ten kurs bo nikt już nie tworzy stron w Javie. Umarło. Zwłaszcza w JSP. Umarło podwójnie. No chyba że szukasz jakiegoś legacy-legacy np w Kamsofcie. Tam w koncie kącie siedział fanatyk JSPa i mówił że wszystkie inne szablony są nieczytelne i tylko JSP

1
KamilAdam napisał(a):

Zwłaszcza w JSP. Umarło podwójnie.

screenshot-20221201210829.png

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1