logowanie spring

0

Podczas logowania za pomoca ustalonych wartosci w sts udaje sie zalogowac, rejestracja uzytkownika takze dziala, w bazie tworzy sie uzytkownik wraz z wszystkimi relacjami itp a podczas logowania wyswietla sie login?error, niby zle haslo/username, rola jest dobrze ustawiona, zamieszczam link do githuba, prosze o pomoc:
https://github.com/PatrykBrzuchacz/SpringProjekt

0

W AuthenticatonProviderze nie ustawiasz klasy, która rozszerza UserDetailsService. Btw dobry podział na pakiety. .

0

A jakie dane do logowania podajesz?

0
slayer9 napisał(a):

W AuthenticatonProviderze nie ustawiasz klasy, która rozszerza UserDetailsService. Btw dobry podział na pakiety. .

to jest taki projekt testowy, w normalnym bedzie wszystko podzielone oczywiscie

lukaszek016 napisał(a):

A jakie dane do logowania podajesz?

podaje maila i haslo,

0

Ale przecież w SecurityConfig-u nie masz ustawionego logowania w oparciu o bazę danych.

0

Wciaz nie potrafie tego zrobic, czy moglby ktos bardziej wskazac jak to zrobic?
postapilem wedlug tego : http://javasampleapproach.com/spring-framework/spring-security/spring-security-customize-authentication-provider i nie pomoglo ;/

0

Tutaj masz to w miarę dobrze napisane:
https://memorynotfound.com/spring-security-user-registration-example-thymeleaf/

Zobacz jak wygląda config Springa Security tam, a jak u ciebie.

0

wciaz nie dziala... nie mam juz pojecia co robic, probowalem na przerozne sposoby i nic nie dziala... czy jest moze ktos kto potrafilby mi to zrobic? place w BC normalnie...

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1