VSC Terminal, wyświetla tylko wynik kodu

0

Czy jest jakiś prosty sposób, aby w terminalu był wyświetlany wyłącznie wynik bez ścieżek dostępu?

0

Chyba musisz rozwinąć, o co ci się rozchodzi i o jakie ścieżki ci się rozchodzi i w jakim języku.

0

ja mam zsh i mi się zsh wyświetla w vscode, mogę sobie w terminalu ustawić bez ścieżek.
Ściągnij sobie zsh i wybierz sobie style jaki ci odpowiada.
Bash też mam jakieś style, ale nie pamiętam jak to się instalowało, coś z neta pobierałem jakieś beutifull bash/zsh czy coś.

0
S4t napisał(a):

Chyba musisz rozwinąć, o co ci się rozchodzi i o jakie ścieżki ci się rozchodzi i w jakim języku.

Jeżeli mam np. print(5) to po kliknięciu Run chce aby w terminalu wyświetliło się wyłączenie: 5. Standardowo wyświetla się ścieżka do pliku i coś jeszcze (nie mam obecnie dostępu, aby sprawdzić do dokładnie).

tumor napisał(a):

ja mam zsh i mi się zsh wyświetla w vscode, mogę sobie w terminalu ustawić bez ścieżek.
Ściągnij sobie zsh i wybierz sobie style jaki ci odpowiada.
Bash też mam jakieś style, ale nie pamiętam jak to się instalowało, coś z neta pobierałem jakieś beutifull bash/zsh czy coś.

Potestuje. Myślałem jednak, że to idzie zrobić jakoś z poziomu samego programu. A dziw, że tego nie dodali do opcji.

0

Shell tak ma do siebie, że jest wysoce internatywny (czyli m.in. reprodukuje wejście)

Ale jeśli myślisz algorytmach, to pomysł o zmianie na np Python (który w razie W całkiem dobrze emuluje shell'a, tak na marginesie)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1