Witam,taki temat już chyba kiedyś poruszyłem ale nie wiem wiem czy dostatecznie wszyscy zrozumieli mój problem. Jest tak,mam narazie laptopa MSI CX640DX. Szegółowa specyfikacja:

: Procesor
Intel Core i3-2310M 2.1 GHz
:: Chipset
Intel HM65
:: Pamięć
2048 MB, Nanya DDR3-1333, maks. 8 GB
:: Karta grafiki
NVIDIA GeForce GT 520M - 1024 MB, DDR3, ForceWare 66.39
:: Matryca
15.6 cali 16:9, 1366x768 pikseli, Samsung SEC3651, podświetlanie diodami LED, refleksująca: tak
:: Dysk twardy
Hitachi Travelstar 5K500.B HTS545050B9A300, 500 GB 5400 obr/min Hitachi HTS545050B9A300
:: Karta dźwiękowa
Intel Cougar Point PCH - High Definition Audio Controller
:: Złącza
2 USB 2.0, 2 USB 3.0, 1 VGA/D-Sub, 1 HDMI, 1 blokada Kensingtona, gniazda audio: wejście mikrofonowe, wyjście słuchawkowe, czytnik kart: jest,
:: Łączność
Atheros AR8151 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (10/100/1000MBit), Atheros AR9285 Wireless Network Adapter (bgn)
:: Napęd optyczny
HL-DT-ST DVDRAM GT40N
:: Gabaryty
wysokość x szerokość x głębokość (mm): 34 x 380 x 260
:: Waga
2.65 kg zasilacz: 0.4 kg
:: Akumulator
47 Wh litowo-jonowy, 6 ogniw, 4400 mAh, 10,8 V

No i problem jest taki. Gdy zainstaluje Win8 To przy włączaniu pokazuje sie tylko czarny ekran i migający kursor w lewym,górnym rogu ekranu. Przed chwila sprawdzałem zgodność mojego komputera z win 8 i okazuje sie że wszystko jest ok,karta graficzna jest zgodna jak i procesor. Wszytsko wydaję sie po prosu być ok,ale ja nie wiem o co chodzi l,dlatego proszę was o pomoc bo już mi normalnie ręce opadają. Za każdą odpowiedz będe bardzo wdzięczny :)