Rekord do strumienia??

Odpowiedz Nowy wątek
2006-11-13 18:54
maciej 99
0

witam. jak zapisac rekord do MemoryStream?? z góry dzieki za odp.

Pozostało 580 znaków

2006-11-13 18:59
Luc
0

Najedź kursorem na miejsce, gdzie masz w kodzie strumień i wciśnij F1

Pozostało 580 znaków

2006-11-14 01:11
0

Mała podpowiedź: TMemoryStream.Write +F1

Pozostało 580 znaków

2006-11-14 01:34
0

Stream.Write(Rec, SizeOf(Rec));

z tym, że w TRec nie możesz mieć typu String, tu masz łądnie wytłumaczone co i jak


- Ciemna druga strona jest.
- Nie marudź Yoda, tylko jedz tego tosta.
Google NIE GRYZIE!
Pomogłem - kliknij

Pozostało 580 znaków

2006-11-14 15:43
maciej 99
0

wielkie dzięki :).

Pozostało 580 znaków

2006-11-14 18:04
macie j99
0

jeszcze jedno pytanie odnośnie dll. jeśli chce mieć wszystkie dll'elki w jednym katalogu, innym niż aplikacja exe, a niektóre korzystają z z modołów w tej aplikacji to jak mam wpisać w uses dll np;
MainForm in 'sciezka'??? czy jak
i odwortnie jak wywołuje funkcje z dll z tego katalogu to tez mam podac jej ścieżke np:
procedure x;stdcall externall 'sciezka' name 'x'; ???

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0