Cookie TWebBrowser

Odpowiedz Nowy wątek
2006-09-20 17:43

Rejestracja: 14 lat temu

Ostatnio: 6 lat temu

0

Mam pytanko - jak wyszyścić cookiesy TWebBrowsera??

Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam

Pozostało 580 znaków

2006-09-20 19:15

Rejestracja: 14 lat temu

Ostatnio: 8 lat temu

0

są dwa sposoby:

Pozostało 580 znaków

2006-09-20 21:10

Rejestracja: 14 lat temu

Ostatnio: 6 lat temu

0

wielkie dzięki, na torry znalazlem procedurke czyszczaca cale cache - skozystam z tego :)
moze komus sie przyda - http://www.swissdelphicenter.ch/torry/showcode.php?id=1150

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0