Brak strony

Odpowiedz Nowy wątek
2004-02-25 10:26
0

Witam,
mam problem z moim progsem. Jest nim przeglądarka stron WWW. Użyłem komponentu TWebBrowser. Wszystko działa dobrze, ale po uruchomieniu, wpisaniu adresu strony i przejścia do niej ciągle wywala mi błąd, że strona nie może zostac wyświetlona. Pewnie będziecie zadawać pytania czy jestem do neta podłączony, ale w tym momencie sprawdzałem te stronki co je wpisywałem i dobrze działają.

Z góry dzięki za pomoc [cya]

Pozostało 580 znaków

2004-02-25 12:12
0

wyswietl na poczatku strone blank ('navigate:blank')


Pozdrawiam. Karol

Pozostało 580 znaków

2004-02-25 12:16
0

Wyświetlam i to samo.

Pozostało 580 znaków

2004-02-25 12:19
0

hmmm nie mam jak sprawdzic...ale sprobuj z komponentem HTMLLite (z torry) jest deczko lepszy od WebBrowsera)


Pozdrawiam. Karol

Pozostało 580 znaków

2004-02-25 16:59
0

hmmm nie mam jak sprawdzic...ale sprobuj z komponentem HTMLLite (z torry) jest deczko lepszy od WebBrowsera)

lepszy od WebBrowsera?! (IE ma troche latek za soba, wiec raczej niemozliwe, ze jakis komponent freeware mogl go przewyzszyc) poza tym, wersja, ktora mialem nawet nie potrafila sciagac plikow z neta, trza bylo podac lokalny plik.

Co do problemu, to moze sie walnales przy navigate, zobacz samo WebBrowser.Navigate(WideString('http://4programmers.net'));


Pozostało 580 znaków

2004-02-26 07:58
0

Teraz mi na początku wywala po dodaniu tego Co mi podałeś Wolverine, że akcja została anulowana, a po następnym naciśnięciu wywala, że nie może odnaleźć strony.

Pozostało 580 znaków

2004-02-26 22:24
0

Może masz program przyblokowany jakimś firewallem?

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0