Kilka pytań

0

Mam problem ;-(

  1. Jak w komponencie FlatMemo wstawić rysunek??
  2. Znacie jakieś artykuły o tworzeniu swoich, edytowaniu i co najważniejsze obsługiwaniu pluginów???

[email protected]

0
  1. Memo nie obsługuje rysunków :(. Musiałbyś chyba napisać na jego podstawie własny komponent...

  2. http://4programmers.net/Forum/viewtopic.html?id=42425 - gdybyś tak czasem obejrzał wcześniejsze posty... :)

0

Mi chodzi o taki specjalny komponent FlatMemo, który niby ma obsługiwać rysunki....

i na dodatek w tamtym temacie nie pisze nic na ten temat... :-P :-P

0
  1. SysMemo czy jakoś tak ? Chyba to obsługuje obrazki. Nie jest em pewien, tak mi się zdaje :)

  2. DLL. Polecam wspaniały art Adam Boducha. Jest Super !

0

no to może prościej:
co zrobić, aby przy starcie aplikacji program odpalał procedure o nazwie np. start z każdej biblioteki dll znalezionej w katalogu /plugs

0

FindFirstFile + FindNextFile + LoadLibrary + GetProcAddress + F1 + głowa

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0