Kilka pytań

0

No więc tak jak w temacie mam kilka pytań...

  1. Co zrobić aby zarejstrowac skrot klawiaturowy dla calego systemu poprzez wcisniecie guzika i pobranie skrotu z komponentu HotKey??

  2. Mam timer i chce aby jego interval byl wyciagany z TrackBar jak to zrobic??

to tyle... bardzo prosze o odpowiedzi

0
  1. Co zrobić aby zarejstrowac skrot klawiaturowy dla calego systemu poprzez wcisniecie guzika i pobranie skrotu z komponentu HotKey??

  2. Mam timer i chce aby jego interval byl wyciagany z TrackBar jak to zrobic??

Ad1.) FAQ

ad2.) Timer1.Interval:=TrackBar1.Position;

0

fajnie fajne... Czytalem FAQ !!

Tylko ze tam jest pokazane jak to zrobic deklarujac wczesniej klawisz, a ja chce zeby uzytkownik mogl sobie w HotKey ustawic skrot wcisnac guzik i gotowe...

0

@!#!#[email protected]$!$!%!$!#[email protected][email protected]#%@#%@#[email protected]^%@#[email protected]#[email protected]#@%@[email protected]#[email protected]#$#
[- cenzura -]

Są od tego procedurki. Możesz o nich poczytać wpisując nazwę procki rejestrującej do helpa SDK i klikając na 'pokrewne'.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0