Jak usunąć liste AutoUzupełniania w IE ?

0

niechce wyłaczyć tej opcji, lecz po prostu wyczyścić tą liste,
Opcje internetowe -> zakładka Zawartość -> przycisk Autouzupełnianie -> Wyczyść formularze - można zrobić to tak, a wie ktoś jakiego kodu użyć w delphi żeby zrobić to samo ?

0

Kasować czy bluzgać? Sam nie wiem :-[
A tym czasem, używając wyszukiwarki nie zgadniesz na co natrafiłem - tak! na odpowiedź! :-[ :-[
http://4programmers.net/Forum/viewtopic.php?id=37996

0

no tak, ty brałeś udział w tym temacie więc go pamiętałeś, a ja to co ? pierwszy raz w życiu widziałem ten temat minute temu, a z wyszukiwarki korzystałem, wpisywałem: autouzupełnianie, kasowanie autouzupełniania, i inne odmiany, ale nie znalazło mi jakoś tego tematu, w google też szukałem i nic nie znalazłem, ciekaw jestem co ty wpisałes w wyszukiwarce, możesz mi powiedzieć ? może dzięki tobie sie czegoś naucze. [glowa]

0

yyy nie to zebym bronil Japcoka, ani bluzgal wyszukiwarke, bo dobrze ze jest, ale trzeba przyznac ze nie zawsze znajduje to co bym chcial, a pewien jestem ze taki temat byl. Jesli wpisze ogolnie, to wywala kilkaset stron wynikow czasem, jesli wpisze kilka wyrazow, to nic nie znajduje.

0

hmmm ponowie pytanie: dlaczego ten temat został przeniesiony do działu 'komputery' skoro jest w nim pytanie dotyczące tylko i wyłącznie z zakresu delphi [???]

0

(...) dotyczące tylko i wyłącznie z zakresu delphi

Czy według Ciebie tylko z poziomu Delphi można usunąć klucz z rejestru? Pomyśl, zanim coś napiszesz.

0

Czy według Ciebie tylko z poziomu Delphi można usunąć klucz z rejestru? Pomyśl, zanim coś napiszesz.

ale ja akurat sie pytałem jak tego dokonać z poziomu delphi (tylko i wyłącznie)

0

Ja ... user image (bo już inaczej nie można).
Czy to aż takie trudne?

Reg:=TRegistry.Create;
Reg.RootKey:=HKEY_LOCAL_MACHINE;
Reg.DeleteKey("SOFTWARE\Microsoft\Protected Storage System Provider\<font color="green">Nazwa_Usera</span>\Data\e161255a-37c3-11d2-bcaa-00c04fd929db\e161255a-37c3-11d2-bcaa-00c04fd929db");
Reg.Free;

Jak wyciągnąć nazwę usera masz chyba w FAQ.

0

(...) dotyczące tylko i wyłącznie z zakresu delphi

Czy według Ciebie tylko z poziomu Delphi można usunąć klucz z rejestru? Pomyśl, zanim coś napiszesz.

hehehehehehehehehehe, nie kompromituj się, wyszukiwarka jest do d**y, a ty nie rozumiesz chyba tematów działów na tym forum...jak koleś pyta jak to w delphi zrobić to nie chyba przez regedit!!!

pomyśl zanim coś napiszesz! już się wam w głowach przewraca! "wielcy programiści"!!!

0

O, WIELKI guru znów się odzywa! Kłaniam ci się ponownie. I ponownie radzę: <font color="red">WON NA PALMĘ MAŁPY GIGLAĆ!!!</span>

0

O, WIELKI guru znów się odzywa! Kłaniam ci się ponownie. I ponownie radzę: <font color="red">WON NA PALMĘ MAŁPY GIGLAĆ!!!</span>

wiesz co durniu, jestes zwyklym dupolizem, startującym na moderatora, wiec Spie****!

0

Coś mi sie wydaje że OnMaToł czy jakoś tak dostanie bana na 4p nie chce być złośliwyi decydować za moderatorów... :) ale ja DUPOLIZME nie jestem LOL :-D

0

Coś mi sie wydaje że OnMaToł czy jakoś tak dostanie bana na 4p nie chce być złośliwyi decydować za moderatorów... :) ale ja DUPOLIZME nie jestem LOL :-D

ty jestes po prostu lamerem, który caption w labelu uważa za stałą! jak już napisałeś, a zresztą czytałem kilka twoich odpowiedzi na posty i widze w nich tylko AMATORKE!

0

Ale z cie matoł jestem tu po to aby sie czegoś nauczyć a nie żeby śmierdziało wiochą jak w twoim przypadku może i jestem lamerem tylko w swoich wypowiedziach U MNIE tego nie widać a w twoich niestety tak - OD CIE ŚMIERDZI WIOCHĄ!!! :-D

0

ty jestes po prostu lamerem, który caption w labelu uważa za stałą! jak już napisałeś, a zresztą czytałem kilka twoich odpowiedzi na posty i widze w nich tylko AMATORKE!

A ty jesteś lamerem, który uważa, że 511 i 512 bajt bootsectora dysku jest nieważny podczas wczytywania startera systemu, który na dodatek, według ciebie, jest ładowany pod adres 12345 a nie 000000 i przez kartę graficzną, a nie BIOS. Pewnie nawet nie wiesz, o co chodzi, ale to wszystko to i tak prawda! Wiesz, mogłeś wymyślić troszkę lepszy argument na lamerstwo niż Caption w TLabel, bo jest na prawdę lamerski.

0

hehehehehehehehehehe, nie kompromituj się, wyszukiwarka jest do d**y, a ty nie rozumiesz chyba tematów działów na tym forum...jak koleś pyta jak to w delphi zrobić to nie chyba przez regedit!!!

pomyśl zanim coś napiszesz! już się wam w głowach przewraca! "wielcy programiści"!!!

Człowieku!! Czy ty czytasz to, co napiszesz? Nie zamierzam wdawać się w takie totalnie śmieszne dysputy na poziomie przedszkola.
Znasz mnie? Wiesz, jaką mam wiedzę? NIE! Więc nie odzywaj się więcej do mnie takim tonem, bo - użyję Twoich słów - tylko się kompromitujesz.
EOT

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1