Jak usunąć artykuł ?

Odpowiedz Nowy wątek
2006-08-25 18:49
0

czesc
przerabiałem artykul pow() z zalążków artykułów, poprawiłem błędy i usunąłem wpis o zalążku artykułu
dałem zapisz - pojawiło się okno ze nie takiego artykułu (przez usuniecie wpisu) wiec dałem wstesz na przegladrce jeszcze raz kliknałem zapisz, myślałem ze jest ok ale na stronie głównej pojawił sie pow dwa razy jeden z kategorii math.h a drugi zalążki artykułów :)
błąd coyote czy moja nie uwaga ?!

w każdym razie proszę o usunięcie tego art.
http://4programmers.net/Zal%C4%85%C5%BCki_artyku%C5%82%C3%B3w/Pow
bo nie widze nigdzie takiej opcji

// mam nadzieje ze trafiłem dobrego działu z tematem</url>

Pozostało 580 znaków

2006-08-25 19:27
0

Juz tlumacze. Usunales wpis o informacji iz ow art jest w kategorii "Zalazki artykulow". Wczesniej mozna bylo do niego wejsc na dwa sposoby:

4programmers.net/C/pow
4programmers.net/Zalazki_artykulow/pow

Po usunieciu informacji o kategorii, tekst jest przypisany tylko do jednej z nich, czyli pozostaje:

4programmers.net/C

Po zaipsaniu danych, skrypt probuje powrocic na poprzednia strone, czyli np. przez adres 4programmers.net/Zalazki_artykulow/pow ktory juz nie prowadzi to tej strony, gdyz ten tekst nie jest przypisany do kategorii "Zalazki artykulow" :] Troche namacilem, jestem zrozumialy? :P

W kazdym razie nastepnym razem olac to i spojrzec na strone glowna co sie zmienilo. Chociaz faktycznie Twoj przyklad pokazuje ze moze to byc troche dezorientujace.

P.S. Jedynie moderatorzy moga kasowac teksty. Juz spelnilem Twoja prosbe.

Pozostało 580 znaków

2006-08-25 19:41
0
Adam Boduch napisał(a)

...

Ech, zostałem uprzedzony ;]... Dobrze, że przed kliknięciem ?dodaj odpowiedź? zawsze wciskam F5.

IMO strona edycji powinna przekierowywać na coś w stylu ?/text.php?id=(...)? niż na ścieżkę. Uniknęlibyśmy tej i innych, podobnych sytuacji.


php if ($crazy) sqrt() or die;

Pozostało 580 znaków

2006-08-25 21:46
0

dzięki :)

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0