Automatyczny ruch myszką

0

Czesc szukałem tego ale nie mogłem znaleźć :( coś ta wyszukiwarka słabo działa ;-) a oto pytanko ..... Jak zrobic by mysz sama się poruszała...

ps. nie jest mi to potrzebne do oszukiwania firm płacących za zarabianie :)

acha zapomniałem dodać że to ma być w delphi ;p

thx pit

0

po pierwsze (primo) firm nbie oszukasz tak latwo..jezeli w ogole ci sie uda..
[dopisane] upsik :D przepraszam :-) ,zle przeczytalem[/dopisane]

po drugie SetCursorPos(X,Y);

0

dzieki za pomoc....

przecież napisałem że nie jest mi to potrzebne do oszukiwania firm więc nie wiem po co mi mówisz że i tak ich nie oszukam :|

0

Może sciągnij se też program Klikacz, pisze też chyba w artykółach czy gotowcach.

P.S:
A wyszukiwrka jest w porzo. :-P

0

Lepiej mouse_event ale SetCursorPos tez dobre. :]

0

A wyszukiwrka jest w porzo. :-P

nie jest w porzo ;]

0

A wyszukiwrka jest w porzo. :-P

nie jest w porzo ;]

<font color="red"><font size="18">NIECH TO CHWILE POBEDZIE. NIE PROBUJE NABIJAC POSTOW!!!</span></span>

Mleczasz, nie badz dzieciuch lub jak wolisz ogorek i odpusc sobie komentarze jak ten zacytowany w moim poscie!! Masz problem, zarzuc to na OT, a nie zasmiecaj forum. A jak odpiszesz mi "jak nie pasi to do basi" to nie recze za siebie!!

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1