[Delphi] Gdzie mozna znalesc opis do instalatora?

Odpowiedz Nowy wątek
2002-12-27 19:56
Mariusz
0

Gdzie mozna znalesc opis do instalatora? I skad mozna go pobrac?

Pozostało 580 znaków

2002-12-27 19:58
p_k
0

Jakiego instalatora?


Duża wiedza czyni skromnym, mała zarozumiałym.

Pozostało 580 znaków

2002-12-27 20:03
0

tworzenie instalatora - patrz artykuły. moze o to Ci chodzi :)

Pozostało 580 znaków

2002-12-27 20:08
p_k
0

Tutaj masz info:

http://www.4programmers.net/view.php?id=19


Duża wiedza czyni skromnym, mała zarozumiałym.

Pozostało 580 znaków

2003-01-05 19:48
0

A jak chcesz zrobić instalator nie w Delphi to polecam program Install Maker


Nie ma jutra bez komputra. :-)

Pozostało 580 znaków

2003-04-04 14:11
0

Dzień dobry,

Chyba chodzi Ci o Install Express Delphi Edition. Jest to moduł Delphi dołączany chyba do nowszych wersji. Ja mam to na oddzielnej płycie. Ja też szukam polskiego opisu. Ale do podstawowych opcji można dojść metodą prób i błędów.

pozdrawiam

Pozostało 580 znaków

2003-04-04 22:35
0

Chyba chodzi Ci o Install Express Delphi Edition.

Pewnie tak, ja też szukam, częściowo przebrnąłem, instalka się robi, ale nie do końca wiem jeszcze jak konfigurować te wszystkie okienka.

Kris


Kris

Pozostało 580 znaków

2003-04-05 10:27
0

Konfigurowanie okienek to jedno, ja nie wiem jak zrobić, żeby przy programie który korzysta z BDE instalator dołożył BDE. Przeglądałem pliki do isntalatora, ale nic konkretnego nie znalazłem :-8 Jak ktoś wie jak dołączyć BDE do swojej aplikacji (do instalki) to dajcie znać :D

Pozdrowionka

Pozostało 580 znaków

2003-04-05 10:32
0

Na stronie Inno Setup mozesz zassac zrodlo tego instalatora :D
Delphi ofcoz ;]

Pozostało 580 znaków

2003-04-05 16:19
Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0