[Delphi] Flash + Delphi

0

Jak umiescic na Formie animacje Flash? Podobnie jak reklamy w okienku gg (zrobione we Flashu).... Z gory dziekuje no i zycze wszystkim Wesolych Swiąt i szcześliwego Nowego Roku

0

Są na to 2 sposoby:

  1. Zaimportować kontrolkę activex flasha
  2. Umieścić na formie webbrowsera :)
0

Było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w menu Component >> Import ActiveX tam szukasz flasha (Shockwave Flash 1.0 cos takiego) ptem masz go na zakladce ActiveX wrzuc go na forme. I teraz se gdzies tu poszukaj bo standardowo we wlasciwosciach musisz podac tesh sciezke do źródeł, ale gdzies na 4p był kod przy którym musiałeś podać tylko swf.

I na nast RAZ SZUKAJ NAJPIERW A POTEM PISZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-[ [krzyk] :-[ [krzyk] :-[ [krzyk]

0

Tu jest nawet przykład: :-[

http://www.4programmers.net/download.php?id=370

0

No i wtym przykladzie masz procedure, tylko najpierw zainstaluj ActiveX Control [diabel]

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0