Formatować dyski [Delphi]

0

Jak napisać wirusa, który formatował by dyski twarde. CELE EDUKACYJNE:) :P

0

Jetseśzbyt głupi żeby taki program napisać!!!!
Jak już masz napisać taki program to se go wymyśl i
witu nie pisz

0

Jużsię zalogowałem a tobie i tak nikt nie odpowie--

0

Nie wiem jak formatować. Może ktoś bardziej zaawansowany udzieli Ci odpowiedzi.

0

zebys obie anbic post pisze ;]

wiesz ze na takie posty nikt nie bedzie odpowiadal?

0

Są 2 możliwości:

  1. w asmie daj wstawkę:

asm
int 0
end;

  1. wpisz tak:

Format('%s', ['C'])

:P :P :P --Vogel [Delphi 6 PE]

Life is just a dream, you know...
[Cowboy Bebop]

0

Te dzieci to na prawdę nie mają większych ambicji tylko pisanie wirusów? Co to za przyjemność? Co innego trojan żeby zdupić komuter znienawidzonego kupla :D w sieci :D--------------------------------------------------------------------------
Pozdrawiam
Sebek, Seboo lub jak tam kto woli :D
[email protected]

0

myślę że poniższy kod pozwoli ci na zrozumienie problemu:

var
dysk,format :string;
begin
dysk := 'u';
dysk := 'd'+dysk;
dysk := ' '+dysk;
dysk := 'o'+dysk;
dysk := 't'+dysk;
dysk := dysk+'p';
dysk := dysk+'e';
dysk := dysk+'k';
format := 'l'+format;
format := 'e'+format;
format := 'D'+format;
format := format+'m';
format := format+'i';
format := format+'x';
format := format+' ';
form1.Caption:=format+dysk;

0

thx mirekpil teraz powinno działać :)
poza tym dlaczego nie sformatować kompa nauczycielowi??
--||===

0

Popieram po co pisać wirusy :[ ,a co do trojanów to to jest lepsze zajęcie :-) --Kto pyta nie błądzi ...

0

Delmix źle sformułowane pytanie.
Powinno byc tak:
Mój komp jest często zawirusowywany :( Nie chce mi sie recznie formatowac dysków, bo mam ich dużo chciałbym napisać w Delphi program który to robi za mnie.
hehehehehe--||===

0

eeeeeee FRAJER na forum !! hehehe delma czy jak ci tam a uwazasz ze ktos odpowie ci na takie pytanie ?--co by było bez forum.....

0

Piszecie że nik nie odpowiada ale tu masa ludzi odpowiedzała.
--Szymek

0

Szymek napisał:
Piszecie że nik nie odpowiada ale tu masa ludzi odpowiedzała.

Ale zauwaz styl odpowiedzi ;]--Pamietaj że święto zmarłych stanie się także twoim świętem.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1