Wyłączenie komunikatów funkcji 'alert' (javascript) w WebBrowser

0

Witam, w jaki sposób mogę wyłączyć całkowicie komunikaty javascript w WB? Wchodzę na jakąś stronę i nagle komunikat javy, że nie ma końca lini itp. jak to wyłączyć?????

0

Najprościej zamiast TWebBrowser użyć TEmbededWB To taka bardziej rozbudowana wersja TWebBrowser.

0

Użyłem tego również, ale też wywala błąd:(:(

0

Jaki błąd? Może coś robisz źle nie wystarczy ustawić Silent na True, trzeba obsłużyć OnScriptError

0
kAzek napisał(a):

Jaki błąd? Może coś robisz źle nie wystarczy ustawić Silent na True, trzeba obsłużyć OnScriptError

już wiem o co chodzi dziękuję CI bardzo za zainteresowanie moim problemem:)

0

Jeszcze dodam bo temat trochę mylący jeżeli komuś faktycznie chodzi o wyłączenie komunikatów JavaScript wywołanych funkcją alert (a nie komunikatów błędów skryptu) to odpowiedź jest w tym temacie.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1