Wyłączenie komunikatów o błędach w WebBrowser

0

Witam!

Mam następujący problem :) Otóż napisałem program korzystający z WebBrowsera jednak przy próbie wczytania co 3 strony wyskakują mi błędy w rodzaju

user image
Jest to wybitnie denerwujące...dodam ze wchodzac na te same strony w zwykłym IE te bledy nie są raportowane:(

Szukałem w wielu źródłach i nie znalazłem

W jaki sposób wyłączyć wyświetlanie błędów i komunikatów w komponencie WebBrowser?

Z góry dziękuje za pomoc :)
Pozdrawiam [soczek]

0
webbrowser.silent:=true;
0
schizo85 napisał(a)
webbrowser.silent:=true;

Przepraszam za to że "odkopuję" ten stary temat, lecz mam identyczny problem jak autor wątku, i niestety powyższy kod nie pomaga na usunięcie komunikatu o błędach skryptu.
Przeszukałem wiele stron w internecie....i niestety nigdzie nie znalazłem odpowiedzi.
Ponawiam więc pytanie, czy jest jakaś możliwość na ich wyłączenie?

0

Nie ma, też dziś tak miałem, bo to jest na silniku IE, który czegoś nie potrafi uruchomić. Sam IE daje radę, ale kontolka nie . Użyj Mozilla ActiveX, ja tam nie mam errorów .

0

Użyj EmbeddedWB on ma obsługę zdarzenia OnScriptError i tam można ustawić aby okno błędu nie było wyświetlane albo zajrzyj do źródeł i zobacz jak tam to jest zrobione.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1