Wątek zablokowany 2015-03-03 00:02 przez furious programming.

[Delphi] Strumień bitów

0

Zna ktoś może jakiś łatwy sposób (i najlepiej szybki) odczytu danych ze strumienia bitów. Tak bym mógł odczytywać bit po bicie. To powinno być w dziale algorytmy :) ale nie ma :(--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

--------------Blok reklamowy :) -----
kanał: #4programmers.net lub #4programmers
w sieci POLNet
serwer np.: warszawa.ircnet.pl

0

Ja sobie napisałem taką klase ktora ma cos takiego jak readbit(buf, count), gdzie count to liczba bitow do odczytania i bazuje na strumieniu plikowym
jak chcesz to moge ci podesłać źródełko [email protected] - po tej i potamtej stronie Linii Życia

0

[email protected] mam mala prosbe :)
jak mozesz to podeslij to takze dla Adama aby mogl to zamiescic w jednym z dzialow serwisu 4programers :)
uzytkownicy forum narzekaja ze jest za malo kodow zrodlowych ale jakby zaczeli nadsylac swoje kodziki to zabraklo by miejsca na serwerku ;)---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

LKS napisał:
[email protected] mam mala prosbe :)
&gtjak mozesz to podeslij to takze dla Adama aby mogl to zamiescic w jednym z dzialow serwisu 4programers :)
&gtuzytkownicy forum narzekaja ze jest za malo kodow zrodlowych ale jakby zaczeli nadsylac swoje kodziki to zabraklo by miejsca na serwerku ;)

LKS ja swoje podesłałem i wykorzystywało to strumień bitów, ale bardzo nieudacznie (choć nie o to tam chodziło)

[email protected] mój mail to [email protected] Byłbym bardzo wdzięczny gdybyś podrzucił. {browar} --Jest jeszcze jeden błąd ... :)

--------------Blok reklamowy :) -----
kanał: #4programmers.net lub #4programmers
w sieci POLNet
serwer np.: warszawa.ircnet.pl

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0