AV podczas instalowania usługi

0

Cześć, mam dziwny błąd. Podczas instalowania usługi dostaję Access Violation, po czym jest komunika, że usługę zainstalowano.
I faktycznie pojawia się w usługach, ale nie można jej uruchomić. Pojawia się komunikat, że usługa nie odpowiada na sygnał uruchomienia. Gdy ją próbuję odinstalować, też dostaję AV.

Zdarzeń: After/Before Install/Uninstall nie mam w ogóle oprogramwanych.
Gdzie może tkwić problem?

0

zapytaj wróżki ona ci na pewno więcej powie na podstawie tego info...

0
Juhas napisał(a)

Gdzie może tkwić problem?

Na moje oko, masz uszkodzoną stację dyskietek.

0

Nie, to na pewno uszkodzony monitor.

0

A co ja mam Wam dać więcej, skoro nie mam nic w zdarzeniu OnInstall?

Powiedzcie co chcecie, to dam, w tym momencie nie mam pojęcia o co się nawet zaczepić, a przecież nie będę wklejał kodu całej usługi :/

[dopisane]
OK, wygląda na to, że rozkminiłem.
Błąd powodowało odwołanie do wątku usługi w zdarzeniu OnCreate:

Self.ServiceThread.FreeOnTerminate:=false;

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1